HUMMEL CUP BRNO - 2011

22.01.2011 18:00

ŽABINŠTÍ VLCI - ERA PACK CHRUDIM 2:11 (1:6) - Zejda 2

Na úvod nás čekal soupeř nejtěžší  a jednoznačný favorit celého turnaje. První branku jsme dostali v šesté minutě. Vypracovali jsme si ještě šanci na vyrovnání, ale poté soupeř předvedl proč je nejlepším týmem v republice. Nemá smysl polemizovat o tom, zda hrála Chrudim na 100, 70 či 50%. My chtěli odehrát zápas se ctí, což se nám myslím podařilo a pro naše mladé hráče byla možnost zahrát si se soupeřem tohoto kalibru další cenná zkušenost.

ŽABINŠTÍ VLCI - BENAGO ZRUČ 1:4 (0:0) - Svoboda

První poločas skončil bez branek, když jsme ve čtvrté minutě měli obrovskou šanci jít do vedení. Ve druhé části 1.poločasu si šance vytvořilo naopak Benago, ale Válec byl vždy na místě. Náš odpor se soupeři podařilo zlomit až ve druhé půli, vedl 2:0, ale Hagi dorážkou ze skrumáže snížil a sedm minut před koncem jsme již chystali hru bez brankáře, bohužel v těchto chvílích jsme zbytečně chybovali u postranní čáry a tato chyba byla potrestána. Utkání jsme prohráli, ale momentálně 3.tým 1.CL musel v zápase dresy notně propotit.

ŽABINŠTÍ VLCI - BLANSKO 9:4 (4:3) - Stoklásek 2, Hansl 2, Zejda 2, Stehlík, Šenk, Svoboda

Poslední zápas ve skupině byl již v "poklidu", bez respektu k prvoligistům, a ač jsme hráli velice ležérně "dozadu", vcelku jasně jsme zvítězili.

Sestava: Válek, Fiala - Stoklásek, Stehlík, Sestrienka, Lange ml. - Šomplák R., Hansl, Šenk, Svoboda, Zejda

Konečné pořadí turnaje:

1.ERA PACK CHRUDIM, 2.BENAGO ZRUČ, 3.REPREZENTACE ČR 21, 4.TANGO BRNO

Další průběh turnaje vyústil ve finálový souboj našich přemožitelů ve skupině Era Packu a Benaga - výsledky turnaje ze soboty - ZDE a z neděle - ZDE.

Fotografie ze zápasu ŽV - Era Pack Chrudim najdete - ZDE

—————

Zpět