JAKUBY CUP 2011 - JAKUBČOVICE NAD ODROU

11.07.2011 07:56

Systém turnaje: 32 mužstev je rozděleno do 8 skupin po 4. Z každé postupují vítězové přímo do osmifinále a týmy na druhých a třetích místech hrají první kolo play off.

Skupina F:

ŽABINŠTÍ VLCI - FRU FRU VSETÍN 4:0 (2:0) - Hansl, Šenk, Vala R., Řezáč

ŽABINŠTÍ VLCI - USK SLÁVIE OSTRAVA 2:0 (0:0) - Šenk, Konečný

ŽABINŠTÍ VLCI - DREAM TEAM OSTRAVA 1:1 (0:0) - Hansl

Odjížděli jsme v silně nekompletní sestavě a s jistými obavami. Hrálo se na krásné trávě a za obrovského vedra. Kvalifikační skupinu jsme ovšem zvládli nad očekávání. V prvním zápase jsme převálcovali tým ze Vsetína a ve druhém jsme nastoupili proti jednomu z celkových favoritů, loňskému finalistovi turnaje a jednomu z momentálně top týmů v Ostravě. Sebejistý a hodně kvalitní soupeř však naši obětavě pracující obranu překonat nedokázal a druhý poločas jsme šli do vedení, kdy po třech střelách (míč se 2x odrazil na brankoviště) skóroval Šeny. Slávie zvýšila aktivitu, útočila, ale 5 minut před koncem se po chybě její obrany ocitl sám před brankářem Kony a bylo rozhodnuto - 2:0. Soupeř byl z porážky, kterou si nepřipouštěl tak frustrován, že našim hráčům nepřišel ani podat ruku. Ve třetím zápase (který jsme již hráli poněkud uspokojeni) nám stačil na postup z 1.místa i nerozhodný výsledek, který jsme ale nakonec 3 minuty před koncem vybojovali.

Osmifinále:

ŽABINŠTÍ VLCI - STUDENÁ POLÉVKA 0:1 (0:0)

Kvalitní soupeř (jak zavádějící jsou názvy týmů na letních turnajích!) ve své kvalifikační skupině ani jednou neinkasoval. Byl to klasický zápas vyřazovací části, kdy rozhoduje jediná chyba. Tu jsme bohužel udělali my a útočník soupeře, který se na moment ocitl osamocen před Válcem svoji šanci využil. Vytvořili jsme si několik příležitostí a ještě v tříminutové power - play jsme mohli 2x skórovat, ale štěstíčko se od nás odklonilo.

Konečné pořadí turnaje Jakuby Cup 2011:

1.BEACH BOYS ODRY, 2.PHOENIX, 3.LOUPEŽNÍCI JAKUBČOVICE, 4.UNITED FRÝDEK - MÍSTEK

Sestava a branky:
Válek - Vala R. (1), Stehlík, Šenk (2) - Hansl (2), Konečný (1), Letzel, Řezáč (1)

—————

Zpět