MAJÁLES FUTSAL CUP 2019

18.04.2019 21:30

Systém turnaje: 12 mužstev rozděleno do čtyř tříčlenných skupin. Všechna mužstva postupují do play off, turnaj dále pokračuje dvěma koly vyřazovacího K.O. systému a tři nejlepší týmy se nakonec utkají ve finálové skupině o prvenství.

Skupina D

ŽABINŠTÍ VLCI - SPP 2:1 - Svoboda 2

ŽABINŠTÍ VLCI - GOTTWALLDOF 0:0

Náš tým se zúčastnil 5.ročníku turnaje MAJÁLES FUTSAL CUP, který se konal na hřištích TJ Sokol Brno I. Ze základní skupiny jsme postupovali se čtyřbodovým ziskem a z prvního místa (třetí zápas skupiny SPP - Gottwaldof 2:1).

1.kolo vyřazovací části:

ŽABINŠTÍ VLCI - ATRAPS 3:0 - kontumačně - soupeř se k utkání nedostavil.

2.kolo vyřazovací části:

ŽABINŠTÍ VLCI - FC JAGUARS 1:0 - Svoboda

V semifinálovém utkání jsme měli jasnou převahu, kterou jsme ale vyjádřili pouze jedinou brankou Postup do finále jsme si ale přesto bezpečně pohlídali.  

Finálová skupina:

ŽABINŠTÍ VLCI - VUT BRNO 2:3 - Hansl, Chráscina

ŽABINŠTÍ VLCI - PARTIZAN BLUDÁRE 6:4 - Svoboda 2, Chroust 2, Stoklásek, Hansl

Ve tříčlenné finálové skupině nejprve porazilo VUT Brno tým Partizan Bludáre 3:2. Ve druhém zápase jsme nad VUT vedli 1:0 a 2:1. V závěru zápasu (již za stavu 2:2) jsme bohužel po chybné rozehrávce, ztrátě míče a následném brejku inkasovali a zápas prohráli. Velmi nešťastně skončil zápas pro Tomáše Chráscinu, který se zranil a po kontrole v ÚN mu byla zjištěna zlomenina dvou prstů na pravé ruce :-( VUT si tak zajistilo prvenství v turnaji a v posledním souboji skupiny šlo tedy "již jen" o celkové 2.místo. V uvolněném tempu jsme přehráli tým Partyzanů, kteří i když s námi prohrávali rychle 0:3, zapas nevzdali a sympaticky bojovali o co nejlepší výsledek až do konce a za prohru 4:6 se vůbec nemusí stydět. 

Konečné pořadí turnaje:

1.VUT Brno, 2.ŽABINŠTÍ VLCI, 3.Partizan Bludáre

Sestava:
Trbušek - Chroust, Stoklásek, Chráscina - Hansl, Svoboda, Řezáč

—————

Zpět