POHÁR SFČR 2019/20

20.06.2020 23:00

Krajský pohár / finále - hala Brno / Bohunice 29.6.2020 (hráno v rámci Final Four Krajského Poháru)

ŽABINŠTÍ VLCI - AMOR KLOBOUČKY BRNO 0:2 (0:2)

Sestava: Pšurný - Mezník, Chroust, Kratochvíl, Chráscina - Hansl, Havlín, Svoboda, Pokorný, Starý

Po skončení semifinále s Helasem jsme po 10 minutách nastoupili proti odpočatému soupeři a v zápase chyběly nejen síly, ale i potřebné štěstí. Zkušený soupeř předvedl velice kvalitní, taktický výkon, podpořený výborným výkonem svého brankáře a finálový výsledek vyzněl v jeho prospěch.

Krajský pohár / semifinále - hala Brno / Bohunice 29.6.2020 (hráno v rámci Final Four Krajského Poháru)

ŽABINŠTÍ VLCI - HELAS BRNO 3:1 (2:0) - Havlín, Chráscina, Pokorný

Sestava: Pšurný - Mezník, Chroust, Kratochvíl, Chráscina - Hansl, Havlín, Svoboda, Pokorný, Starý

Prioritou ve Final Four pro nás byl první zápas s Helasem, ve kterém jsme předvedli kvalitní výkon a svého protivníka jsme před velmi slušně zaplněnou tribunou porazili (stejně jako v loňském zápase v rámci Krajské části Poháru). Náš výkon nepostrádal bojovnost a příkladné nasazení a je povzbuzením v dalších přípravách na 1.futsalovou ligu, ve které se na podzim premiérově představíme..
 

Brněnský pohár / finále - hala Brno / Bohunice 20.6.2020 (hráno v rámci Final Four Brněnského Poháru

ŽABINŠTÍ VLCI - ASM DOLNÍ LOUČKY 4:2 (1:1) - Havlín 2, Chráscina, Starý

Sestava: Pšurný - Mezník, Starý, Kratochvíl, Chráscina, Chroust - Hansl, Havlín, Svoboda, Pokorný, Fessl

Finálové utkání bylo velice vyrovnané. Do poloviny prvního poločasu se hrálo téměř bez šancí. Prohrávali jsme po chybě v rozehrávce a bezchybném zakončení přečíslení Dolních Louček, ale po minutě hry bylo vyrovnáno po námi dobře sehrané standardní situaci - Dominik Havlín 1:1. Stejný hráč nás poslal v polovině druhého poločasu do vedení po velké chybě hostující obrany, kdy při zahrávání rohového kopu prošel míč přes přední tyč až k našemu kanonýrovi a ten pálil do odkryté části branky - 2:1.

Dvě minuty poté skóroval po rozborce defenzívy hostí Tomítko Chráscina - 3:1. Za další dvě minuty to bylo ale opět pouze o jednu branku, když provedl naopak rozborku naší obrany soupeř a bylo to 3:2. Vynikající výkon předvedl v tomto zápase hostující gólman a přestože jsme si vypracovali několik výrazných příležitostí, byl vždy pozorný a na místě. V závěru, kdy jsme se bránili protivníkově power - play, dostal na polovině míč lobem do běhu Petr Starý, pro kterého nebylo problémem dovézt ho až do sítě. Konec, skóre 4:2 pro nás, finálový zápas velmi solidní kvality, respekt soupeři a náš třetí triumf v Brněnském Poháru v řadě.


Brněnský pohár / semifinále - hala Brno / Bohunice 20.6.2020 (hráno v rámci Final Four Brněnského Poháru

ŽABINŠTÍ VLCI - OLD BLACKBURN 12:0 (6:0) - Havlín 4, Pokorný 2, Hansl, Kratochvíl, Mezník, Fessl, Chroust, Chráscina

Sestava: Pšurný - Mezník, Kratochvíl, Chráscina, Chroust - Hansl, Havlín, Svoboda, Pokorný, Fessl

Zápas proti jednomu z vítězů kvalifikačních předkol jsme odehráli v poklidném tempu a skóre se zastavilo na brankovém "tuctu".


 

—————

Zpět