POHÁR SFČR 2023

29.04.2023 20:00

Krajský pohár / hala Purkyňova, Vyškov / 29.5.2023 - semifinále

ČÍŽOVKY BOSKOVICE - ŽABINŠTÍ VLCI 1:1 (0:0) 
Chroust

penalty 5:4 - Chroust ANO, Starý ANO, Kratochvíl NE, Hansl ANO, Bodeček ANO, Řezník NE - soupeř neproměnil pouze druhý pokus

Sestava: Jakubčík - Chroust, Kratochvíl, Mezník, Řezník - Hansl, Starý, Bodeček, Pfeffer ml.

Zápas za naší stálé převahy, ve kterém jsme se nedokázali střelecky prosadit. Vedli jsme po brance Martina Chrousta. Stejný hráč orazítkoval necelé tři minuty před koncem tvrdou střelou břevno a odražený míč poslal soupeře do brejku krerý využil, vyrovnal a poslal zápas do penaltového rozstřelu, ve kterém byl nakonec śťastnější. Naše cesta pohárem tedy pro letošek končí.

Brněnský pohár / MSH Modřice / 1.4.2023 - finále

ŽABINŠTÍ VLCI - ASM DOLNÍ LOUČKY 6:2 (3:2) 
Havlín 3, Kratochvíl 2, Pfeffer
Sestava: Večeřa - Chroust, Kratochvíl, Mezník, Pospíšil, Vlach - Havlín, Starý, Bodeček, Řezník D., Pfeffer ml.

Finále začala naše neproměněná penalta. V následujících šesti minutách měl překvapivě více brankových příležitostí soupeř. Uklidnění přinesla 9. a pěkná kombinace na jejímž konci byl Peťa Pfeffer - 1:0. Od 17. do 20. minuty padly tři branky. Vedení 2:0 nám zajistila kombinace Chroust / Kratochvíl, ale soupeř zabojoval a po našem nedůrazném bránění se mu podařilo v 18. a 20. minutě vyrovnat, když byl autorem obou branek šikovný hráč ASM Pavelka. Několik vteřin před koncem poločasu se ale ještě trefil Kratochvíl a vrátil vedení opět na naší stranu. Po přestávce jsme okamžitě skórovali (Havlín - 4:2), další průběh zápasu jsme si již poměrně v poklidu pohlídali a Dominik Havlín se trefil ještě 2x (37. a 39.). Vítězství znamená naše páté prvenství v Brněnském Poháru v řadě a postup do jihomoravské části Poháru SFČR. 

Brněnský pohár / MSH Modřice / 1.4.2023 - semifinále

ŽABINŠTÍ VLCI - WEST ŽAB UNITED 12:1 (5:0)
Havlín 4, Kratochvíl 2, Chroust 2, Pfeffer, Mezník, Starý, Vlach
Sestava: Večeřa - Chroust, Kratochvíl, Mezník, Pospíšil, Vlach - Havlín, Starý, Bodeček, Řezník D., Pfeffer ml.

V semifinále Brněnského poháru, kam jsme byli přímo nasazeni, jsme dle papírových předpokladů vysoko zvítězili nad týmem West Žab United. 

Brněnský pohár / Brněnská Asociace Futsalu - ODKAZ

---------------------------------------------------------------------------------------

 

—————

Zpět