PŘÁTELSKÉ ZÁPASY 2010/2011

10.09.2010 20:00

pátek 10.9.2010 - sportovní hala Tišnov

KVĚTNICE TIŠNOV - ŽABINŠTÍ VLCI 4:3 (1:2) - Starý 3
Sestava:
Válek - Vala V., Saxl, Stoklásek, Šomplák R., Starý

Nečekané problémy s naší sestavou nevěstily nic dobrého a do Tišnova jsme odjížděli se šesti hráči, obavou velkého výprasku a ostudy. Domácí futsalisté nás ihned přišpendlují do obrany, nastřelují tyčku a my hrozíme pouze z brejků. Ten první Radek Šomplák ještě zahodil, ten druhý a třetí však proměňuje Peťa Starý (první po nádherné a nechytatelné střele od pravé lajny, druhý do "prázdné" po nezištné přihrávce Radka). Vedeme 2:0! Překvapená je zaplněná hala, domácí tým a vlastně i my samotní. Soupeř snižuje tři minuty před koncem poločasu. Po změně stran domácí stále dobývají naši branku, pět našich statečných v poli dře, síl ale ubývá rychle a během čtyř minut Květnice vede 3:2. Osm minut před koncem se nadechujeme a několik předešlých nadějných protiútoků je korunováno vyrovnáním, když Peťa svoji třetí brankou dovršuje hattrick. Poslední slovo má však domácí tým a v situaci, kdy se zranil Vladan ("vyskočilo mu koleno") a nebyl schopen zareagovat na pohyb soupeřova hráče, strhávají vedení na svou stranu. Chceme jít do power-play, ale závěrečné minuty již hraje domácí mužstvo s přehledem a vítězství kontroluje. Šestice ŽV zasluhuje velký respekt a jejich výkon budiž omluvenkou pořadateli za naše amatérské nesnáze před tímto utkáním. Uznání zasluhují fantastičtí domácí fans, kteřé musí Květnici každý závidět. Před takovým publikem je radost hrát.


sobota 4.9.2010 - sportovní hala Jedovnice

ŽABINŠTÍ VLCI - ARKYS BRNO 10:4 (4:2, 4:1, 2:1) - Lange ml. 3, Šomplák R. 2, Sestrienka, Starý, Saxl, Šomplák O., Stehlík
Sestava:
Válek - Lange ml., Sestrienka, Saxl, Stehlík, Šomplák O., Šomplák R., Starý

V jedovnické hale jsme namísto avizovaného turnaje, ze kterého se omluvily čtyři!!! týmy, odehráli tři poločasy čistého času (3x20) proti týmu Arkys Brno, který je stejně jako my nováčkem divize E. Ani jedno mužstvo nebylo zcela kompletní, přesto jsme s našim výkonem poměrně spokojeni. Příležitost dostali dva hráči Krásenska, kteří budou v našem týmu v podzimní části pravděpodobně hostovat.


—————

Zpět