RIO DE ČUČICE 2010

01.08.2010 21:00

Systém turnaje: 60 mužstev ve 12-ti skupinách po 5. Z každé postupují první 4 týmy do 16-ti osmifinálových tříčlenných skupin a odtud první dva týmy do play off. V prvním kole vyřazovací části je tak 32 mužstev (16 dvojic). Dále K.O.

Skupina G:

ŽABINŠTÍ VLCI - ARSENAL SENORADY 0:2 (0:2)

ŽABINŠTÍ VLCI - ROGALLO ZBÝŠOV 2:1 (1:1) - Řezáč 2

ŽABINŠTÍ VLCI - NEMILOSRDNÍ BRATŘI 7:0 (4:0)
                                                                        - Klečka 2, Řezáč 2, Šomplák O. 2, Bažant

ŽABINŠTÍ VLCI - RACE CLUB BRNO 4:1 (3:0) - Černý 2., Bažant, Šomplák R.

Sobotní základní skupina byla přes úvodní nečekanou porážku vcelku jednoznačná. Na turnaji dostal v brance příležitost gólman Ondřej Ševčík, který by se mohl stát do začátku nové sezóny naší posilou.

Skupina C - II.fáze turnaje:

ŽABINŠTÍ VLCI - DELTA REAL ŠUMPERK 1:0 (1:0) - Vala V.

ŽABINŠTÍ VLCI - FC ŽEBÁL 6:0 (3:0) - Kollárik 2, Klečka, Šomplák R., Lange ml., Řezáč

V úvodu nedělních bojů nás čekala ex-ligová Delta Real Šumperk. Zodpovědnou hrou "odzadu" a rychlým brankovým uderem ze 2.minuty jsme získali cenný skalp. Druhé utkání bylo zcela jednoznačné a zrodil se postup z 1.místa.

Play off - 1.kolo:

ŽABINŠTÍ VLCI - LAS KETKAS 1:1 (1:0) - Šomplák R.
pen. 4:2  -
Lange ml. (ano), Šomplák R. (ano), Hansl (ano), Šomplák O. (ano)

Zápas ve kterém jsme měli již po pěti minutách vést 3:0 nakonec skončil remízou, když soupeř vyrovnal náhodnou polovlastní brankou. Na penalty vystřídal Ondru v brance penaltový specialista Válec a opět nás podržel, když jednu penaltu chytil a při druhé si postavil na správné místo tyčku. Pátou penaltu už jsme kopat nemuseli.

Osmifinále:

ŽABINŠTÍ VLCI - APOLLO BRNO 0:5 (0:1)

Špatný zápas, nekvalitní výkon, ostudný výsledek! Klíčový moment zařídil Bobeš, kdy v brankovišti napálil míč do soupeře tak "chytře", že se od něho tento odrazil do branky. Nepochopitelné! A už jsme se nedokázali bohužel vzchopit. Vázla přesnost přihrávky, chybělo štěstí v zakončení, několikrát podržel dobře chytající Ondra, ale na další dvě "díry" v obranné činnosti už stačit nemohl. Za stavu 0:3 jsme se pokusili o power-play a soupeřův gólman 2x pohodlně uklidil míč do naší branky, aniž by se mu v tom pokusil některý z našich útočníků zabránit. Více než zpackaný zápas je však zarážející psychycká labilita některých hráčů.

Konečné pořadí turnaje Rio Cup Čučice 2010:

1.TWINS 94 NOVÝ JIČÍN, 2.REAL HLINSKO, 3.ATLANTIC RAKOVNÍK, 4.OLSTAR

Sestava a branky:
Válek, Ševčík - Vala V. (1), Saxl, Bažant (2), Lange ml. (1), Černý (2) - Kollárik (2),
Šomplák O.(2), Šomplák R. (3), Klečka (3), Řezáč (5)

—————

Zpět