FINÁLE SUPERPOHÁRU 2023

12.03.2023 22:00

Superpohár 2. Futsal ligy začal svou tradici po sezóně 2015/2016, kdy se uskutečnil první vzájemný zápas vítězů obou skupin Západ a Východ. V letošním roce měl právo pořadatelství vítěz skupiny Západ a tak nás čekala daleká cesta do Chomutova. Odcestovali jsme v poměrně oslabené sestavě a na vítězství to nakonec nestačilo.

FC Baník Chomutov - Žabinští Vlci Brno 7:3 (2:1)
Branky: 4. Jelínek (Tykal), 12. Doleček (Krok), 27. Kasal (Jamrich), 34. Tykal, 36. Jelínek (Nový), 38. Krok, 40. Doleček (Jamrich) – 12. Havlín, 33. Chroust (Havlín), 36. Havlín (Svoboda).

Naše sestava: Pšurný - Chroust, Kratochvíl, Svoboda, Řezník D. - Havlín, Koutný, Trbušek, Bodeček

Nastoupili jsme bez Chrásciny, Hansla, Starého (to je dohromady 75 kanadských bodů v této sezóně), Večeři, Mezníka, Teichmanna a statečné výkony na hranici sebeobětování podali Míša Kratochvíl a Kuba Koutný, kteří byli byli víceméně každé střídání v péči našeho zdravotníka a oba zasluhují obrovskou poklonu. Soupeř na nás byl dobře takticky připraven, hlídal naše akce vpodstatě od poloviny a zatímco v prvním poločase měl převahu, po změně stran to bylo z naší strany mnohem lepší, odvážnější ale bohužel když se nám sedm minut před koncem podařilo vstřelit kontaktní branku na 2:3 a mohlo se zdát, že v závěrečném finiši nebudeme bez šance na vyrovnání - okamžitě jsme inkasovali a Baník vedl 4:2. Pak už to byla naše hra na riziko, hra bez brankáře a skóre se zastavilo na výsledku 7:3 pro domácí tým, který po zásluze uspěl. Reparát máme v úmyslu složit v nadcházejícím ročníku 1. futsalové ligy, kde se s Baníkem Chomutov v souboji nováčků minimálně 2x utkáme.

 Odkaz na STREAM ze zápasu - ZDE

Odkaz na článek a fotogalerii - ZDE

—————

Zpět