SVAROG FC TEPLICE - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO / 1.FUTSAL LIGA 2020/21 - 12.kolo, dohrávka

03.04.2021 15:00
1.FUTSAL LIGA - 3.4.2021 / MSH Chomutov
  SVAROG FC TEPLICE - ŽABINŠTÍ VLCI BRNO 
6 : 2
 
(4 : 0)

Branky: Claudio 2, Salla, Guti, Paulinho, Deco - Havlín, Chráscina

Svarog FC Teplice: Hůla (Soukup) – Salla, Paulinho, Deco, Adriano, Guti, Šebek, César, Alemao, Claudio, Gansukh, Baran, Žolcer

Žabinští Vlci Brno: Pšurný (Večeřa) – Chroust, Hansl, Mezník, Havlín, Svoboda, Starý, Hromek, Chráscina

Rozhodčí: Šmíd, Mollinger

 

 

Tým brazilců byl podle očekávání nad naše síly a domácí hráči byli lepší ve všech směrech. Po devíti minutách jsme prohrávali již o tři branky a v poločase svítilo na tabuli skóre 4:0. Po změně stran zaznamenala obě mužstva po dvou brankách (za nás se trefili Dominik Havlín a Tomáš Chráscina) a konečný výsledek tak byl 6:2. 

REPORTÁŽ A SESTŘIH BRANEK - ZDE

Ohlasy po utkání:

Claudio, kapitán Svarog Teplice: Po komplikacích se ztrátou domácí haly se nám podařilo najít nové útočiště. Chomutovská hala je určitě mnohem lepší než lovosická, protože tam jsou parkety. Dnešní zápas nám ukázal, že se nám v této hale může dařit, chce to ale víc času, abychom se s halou i povrchem dokázali sžít. Cílem dnes bylo zvítězit a seznámit se s palubovkou, to se podařilo. Jsem rád za svůj návrat do hry, který se mi i nějak tak povedl. Byl jsem dlouho mimo hru. Fakt, že se mi dnes podařilo dvakrát skórovat, beru jako velké pozitivum. 

Michal Letzel, prezident Žabinští Vlci Brno: Zápas rozhodla první desetiminutovka. V té jsme se bohužel nevyvarovali několika zbytečných chyb, které domácí tým nekompromisně potrestal a připsal si takzvaně povinnou výhru.

 

STREAM ZE ZÁPASU

WEB SOUPEŘE - SVAROG FC TEPLICE

FOTOGALERIE ZE ZÁPASU

WEB SOUTĚŽE - 1.FUTSAL LIGA

LIGOVÁ KOMISE SFČR - TABULKA, ROZPIS ZÁPASŮ, STATISTIKY

REPORTÁŽ ONLAJNY.cz

—————

Zpět